SUCCES SOUL LIVING

BLOG

SUCCES SOUL LIVING

Learn more

De ontbrekende schakel die je ervan weerhoudt je doelen te bereiken.

Je bent geweldig in wat je doet. Je hebt tonnen training gevolgd. Je klanten houden van je. Je weet hoe je jezelf in de markt moet zetten. Je volgt het advies op van succesvolle mensen. Toch begrijpt u niet waarom u uw inkomensdoelen niet consequent bereikt. Als dit resoneert, kunnen deze mindset-tips je helpen dingen om te draaien.

Er klopt iets niet, maar wat? Je probeert harder te werken, meer uren te maken, meer te doen. Maar het vertaalt zich niet in de gewenste resultaten. Het is frustrerend. Er is iets waar je de vinger niet op kunt leggen dat je tegenhoudt. Als je eens wist wat het is...

Zou het een overtuiging kunnen zijn? Als je niet creëert wat je wilt, heb je hoogstwaarschijnlijk een diepgewortelde onderbewuste overtuiging die juist dat wat je probeert te creëren afstoot. Vaak zijn deze overtuigingen geworteld in gebrek. Je gelooft misschien dat er niet genoeg is om rond te gaan.

De waarheid is dat er geen gebrek is in de natuur. Het enige gebrek dat bestaat, is het gebrek in je eigen geest. Omdat je gedachten en overtuigingen je realiteit creëren, kun je alleen gebrek hebben als je eerst gelooft dat er gebrek is. Als er gebrek is in je leven, komt dat omdat er gebrek is in je bewustzijn.

De gemakkelijkste manier om erachter te komen wat je overtuigingen zijn, is door naar je eigen realiteit te kijken. Als je niet genoeg geld in je leven hebt, is er waarschijnlijk iets onder de oppervlakte aan de hand dat het moeilijk voor je maakt om geld aan te trekken. Totdat je dat geneest, zal je realiteit waarschijnlijk niet veranderen, althans niet permanent. Een geloof in gebrek kan ervoor zorgen dat je vast komt te zitten. Het is een vicieuze cirkel, want zolang je erin gelooft, zul je een of andere vorm van gebrek ervaren. En ik wil delen dat het niet jouw schuld is dat je deze overtuigingen hebt. Waarschijnlijk heb je deze overtuigingen geërfd of overgenomen van je omgeving. De mensheid is al eeuwen geprogrammeerd op gebrek, maar gebrek is niet de waarheid over hoe het universum werkt. Heb je ooit geprobeerd de bomen in het bos of de grassprieten op je gazon te tellen? Ja, geen gebrek daar, toch?

Het zal heel moeilijk worden om te krijgen wat je wilt als je overtuigingen in tegenspraak zijn met wat je wilt en niet geworteld zijn in een hogere waarheid. Je zult doorgaan met het afstoten van de dingen die je wilt en hard werken om te krijgen. En gezien het feit dat je mentaliteit verantwoordelijk is voor meer dan 90% van je resultaten, zou ik zeggen dat het vrij belangrijk is om je geest en je overtuigingen op de juiste plaats te hebben, ben je het daar niet mee eens? Enkele van de meest typische overtuigingen die ik zie die mijn studenten vasthouden, zijn:

  • Het is moeilijk om geld te verdienen
  • Ik ben het niet waard om geld te verdienen/veel geld te hebben
  • Mensen die veel geld verdienen zijn hebzuchtig/niet spiritueel/slecht
  • Mensen kunnen het zich niet veroorloven om met mij samen te werken


En de lijst kan nog wel even doorgaan en waarschijnlijk een heel boek vullen... Deze overtuigingen zijn vaak onbewust, wat betekent dat ze niet bewust zijn voor jouw bewustzijn. Toch blijven deze overtuigingen gebrek dupliceren als een kopieermachine die de klok rond werkt. Dit komt omdat je onderbewustzijn je realiteit creëert op basis van je overtuigingen, en je onderbewustzijn werkt 24/7.

Ik daag je uit om jezelf af te vragen: Wat gaat er niet gemakkelijk voor jou in je bedrijf en in je leven? Wat zou een onderliggende overtuiging kunnen zijn die ervoor zorgt dat je deze realiteit creëert? Nadat je hebt vastgesteld wat je overtuigingen zijn, begin je te werken aan het veranderen van je overtuigingen en verander je ze in overtuigingen die in lijn zijn met wat je wilt creëren. Concentreer u vele malen per dag op uw nieuwe overtuigingen. Stel je voor hoe het voelt om die nieuwe overtuiging te zien verschijnen als je nieuwe realiteit. Als je dit doet, zal het uiteindelijk herprogrammeren, aangezien het onderbewustzijn via herhaling wordt geprogrammeerd. Als je je echter slecht voelt door je te concentreren op deze nieuwe overtuigingen of als je veel weerstand voelt, is dat niet constructief en heb je misschien hulp nodig om je overtuigingen op een andere manier te veranderen. Er zijn veel modaliteiten die daarbij kunnen helpen.

Als je denkt dat je wat ondersteuning kunt gebruiken bij het manifesteren van de realiteit die je wilt en het creëren van een bedrijf en levensstijl die je ziel en je bankrekening vult, nodig ik je uit voor onze masterclass The Beauty Circle.

Liefs Lima

Learn more