LIMA TALKS BUSSINES

BLOG

LIMA TALKS BUSSINES

Learn more

5 redenen waarom je dat zou moeten doen!

Van het runnen van een klein bedrijf tot freelancen, er zijn zoveel mogelijkheden om je eigen baas te worden! De sprong kan ontmoedigend zijn, maar lonend, en je zult iets doen wat je leuk vindt! Hoewel het parttime verkopen van dingen op eBay niet helemaal hetzelfde is, is er nog steeds een opwindend aspect aan dingen op mijn eigen manier doen.

Hier zijn 5 voordelen om je eigen baas te worden!

1) Je hebt creatieve vrijheid

Strekt zich uit van hoe je dingen regelt tot hoeveel uren je werkt. Jij hebt de regie over hoe zaken worden geregeld. Door je eigen baas te zijn, kun je je bedrijf runnen zoals jij dat wilt. Je hebt meer controle over dingen, wat voor sommige mensen geruststellend is. Controle hebben over dingen geeft u veel vrijheid van de online software die u gebruikt tot hoe u uw producten verzendt. Het betekent ook dat u naar uw eigen imago kunt creëren en merken. Je creëert hoe het eruit ziet, het is ethos en je kunt je eigen strategieën, overtuigingen etc. implementeren.

2) Je doet iets waar je passie voor hebt

Er zijn zoveel ideeën die niet zijn uitgevoerd. Een van de grootste voordelen van eigen baas zijn, is dat je werkt in een rol waar je van houdt en dat je een product of dienst verkoopt waar je gepassioneerd over bent. Met een hobby, talent of passie kun je geld verdienen, iets waar de meeste mensen alleen maar van dromen! Eigen baas zijn betekent dat je je producten kunt kiezen, er vrij aan kunt werken en je eigen vaardigheden kunt blijven ontwikkelen terwijl je het doet! Bovendien zal werken terwijl je iets doet waar je van houdt niet zo uitputtend aanvoelen! Je werk kan leuk en plezierig worden om te doen.

3) Als eigen baas kies je zelf je rooster

Door je eigen baas te zijn, heb je in wezen controle over je werk-privébalans. Het is een enorm voordeel, vooral als je andere dingen aan de hand hebt. Voor jezelf werken betekent dat je de kinderen naar school kunt brengen, opstaat wanneer je er klaar voor bent en de vrijheid hebt om een ??pauze te nemen wanneer je die het meest nodig hebt. Er is veel meer flexibiliteit, hoewel het zelfdiscipline vereist om ermee om te gaan. Het kunnen kiezen van een schema kan voor zoveel mensen voordelig zijn, en bovendien werk je niet de gebruikelijke 9 tot 5 uur. De werktijden worden door jou bepaald!

4) Financiële vrijheid

Door uw eigen bedrijf te runnen, kunt u de uren werken die u wilt. Tijd betekent meestal geld, dus je werkt hard voor wat je verdient. Hiermee kunt u uw product ook prijzen zoals u zich voelt, en een premie vragen voor een niche of gepersonaliseerd product. Uw uitbetalingen kunnen een onbeperkt inkomen bevatten, op voorwaarde dat u dat geld zelf kunt betalen. Bij een typische 9-5 baan krijg je een salaris of per uur betaald. Dit geld is daarom geplafonneerd, maar door een solo-ondernemer te worden, ontgrendel je het potentieel om meer geld te verdienen.

5) Je oogst je eigen beloningen

Niets geeft meer voldoening dan je eigen succes te zien. Een van de voordelen van eigen baas worden, is om te zien hoeveel je bent gegroeid. Het voelt goed om mensen te laten zien wat je helemaal alleen hebt bereikt. JIJ hebt je bedrijf laten groeien en JIJ hebt dit allemaal mogelijk gemaakt. Het is een geweldig gevoel en een gevoel dat goed zal scoren op familiebijeenkomsten! Het is een trots gevoel om zelf iets te doen en een loon te verdienen door iets te doen waar je van houdt. Je eigen beloningen oogsten betekent ook dat het harde werk dat je erin steekt wordt getoond met het geweldige salaris, de tevreden klanten en het groeiende bedrijf dat je hebt. Geïnspireerd voelen? Er zijn zoveel meer redenen om eigen baas te worden. Je moet gewoon de sprong wagen! Het kan soms nuttig zijn, maar zorg ervoor dat je voorbereid bent op het sololeven! Het kan ontmoedigend zijn, maar ik kan alleen maar zeggen: veel succes en ik hoop dat uw bedrijf floreert! Als je op zoek bent naar inspiratie om je eigen baas te worden schrijf je in voor onze Beauty Circle nieuwsbrief x Beauty coaching program voor vrouwen die willen ondernemen.

Liefs Lima

Learn more