Dokter Patrice Mansour

Ons verhaal

Dokter Patrice Mansour

Dokter Patrice Mansour is een UCL gediplomeerd esthetisch arts met 10 jaar ervaring.

Hij voltooide zijn opleiding in esthetische geneeskunde in Harley Street, een Londens mekka voor esthetische geneeskunde. Om op de hoogte te blijven van de laatste technologische innovaties, neemt hij regelmatig deel aan nationale en internationale congressen en seminars.

Voor hem is het doel in de esthetische geneeskunde in essentie een natuurlijke, harmonieuze en discrete verbetering van het gezicht. Hij heeft oog voor detail.

Om dit te bereiken gebruikt hij diverse technieken en producten van de hoogste kwaliteit.

Hij gebruikt onder meer verschillende soorten hyaluronzuur en botulinum toxine (Botox). Als ze voorzichtig en behendig worden gebruikt, zorgen ze voor glans en jeugdigheid zonder er stijf en kunstmatig uit te zien.

Bovendien hecht hij zeer veel waarde aan de kwaliteit van de huid.

Om te verfrissen en te laten stralen gebruikt hij peelings, mesotherapie en het beroemde PRP (platelet rich plasma), dat populair is bij sommige Amerikaanse sterren, waaronder de beroemde Kim Kardashian.

Hij is ook een groot voorstander van producten die de natuurlijke collageenvorming stimuleren om het herstel van een jong uiterlijk op lange termijn te bevorderen zonder afhankelijk te hoeven blijven van exogene producten om het uiterlijk te verjongen en te verfraaien.

De Bio regeneratie is voor hem de toekomst van de esthetische geneeskunde.